SunSauna Hemmaspapaket - en genomtänkt helhet

”Ett förstklassigt och fungerande Hemmaspa består av tre utrymmen som stöder varandra: bastu, badrum och relaxrumSimo Heikkilä

I ditt egna Hemmaspa tynger inte vardagen och på bastulaven kan du koppla av varje kväll. I den behagliga värmen trivs man själv eller i sällskap av andra. Oberoende av om ditt hem och din familj är liten eller stor, har SunSauna en lösning som passar alla utrymmen och behov.

Hela servicen från samma ställe

SunSaunas heltäckande Hemmaspa-grundpaket innehåller allt som behövs för byggandet av fungerande bastu-utrymmen. Monteringen av lave-element och glasvägg klarar de flesta av utan experthjälp, men vid behov hjälper vi dig från planering till montering. Dessutom innehåller våra produktpaket alltid slutlig planering av bastun, måttsättning, monteringsritningar och hemleverans.

Färgen på lavarna och panelerna, belysning samt extramöbler som passar ditt Hemmaspa, kan du naturligtvis välja efter egna önskemål.  I materialmappen på vår hemsida finner du färdiga lösningar och idéer med kakelfärger som passar ihop med olika träslag. De är skapade av inredaren Marika Kurki

Designprogram - mata in måtten så får du lavemodellen.

Mata in måtten på din bastu, placering av dörr och aggregat. Med de här uppgifterna får du tänkbara lavemodeller. Om det är möjligt att ändra dörrens och aggregatets placering, får du fler alternativ att välja mellan. Slutför produktvalen och skicka dina kontaktuppgifter så får du vårt erbjudande på din plan.