Designa din bastu behändigt och snabbt hemma

Med designprogrammet kan du designa Sun Sauna Hemmaspa – helheter eller bara lavar och glasväggar. När du skickar oss din planering, får du snabbt en visuell plan samt offert.

För att lyckas med planeringen av bastun med hjälp av programmet, mata in bastuns bredd, djup och höjd. Markera också dörrens och aggregatets placering samt modell. På så vis matar du in de rätta uppgifterna på en gång. Du kan även prova med att montera dörren och aggregatet på annat ställe om det är tekniskt möjligt, kanske hittar du en helt annan lösning för din bastu.

Om programmet inte startar, så saknar du troligtvis Adobe Flash Player, eller så har du en föråldrad version, ladda ner senaste versionen här. JavaScript ska vara på, den startas i inställningarna i webbläsaren.

Adobe Flash stödjer för tillfället inte Windows Vista 64-bitars webbläsare. Använd istället 32-bitars webbläsare i Vista.

Bruksanvisning för Designprogrammet:

 

1. Designprogrammets framsida

På framsidan kan du välja de produkter som ska ingå i offerten. Lämna de valda produkterna synliga, grönt tecken på vänster kant bekräftar dina val. Du får upp en kort demonstration av produkterna på knappen "Tilläggsinformation". När du valt produkterna, gå vidare i "Nästa".

 

2. Aggregatet och dimensionering av bastun

Mata in måtten i millimeter, det räcker med 100 mm:s noggrannhet. Har du valt glasvägg, måste bastuns höjd vara standard. I annat fall ska måtten på glasväggen ges i övriga uppgifter. Välj aggregat. Finns inte det valda aggregatet, välj ett liknande. Meddela det riktiga aggregatet i övriga uppgifter. Gå vidare i "Nästa".

 

3. Lavens dimensionering

Programmet ritar bastu-utrymmet. Flytta på dörren och lås den på plats: ”Lås dörren på plats". Flytta aggregatet till rätt plats, i övre hörnet framträder lavemodellerna, av vilka du kan välja den som passar dig. När modellen är vald, ange material och tilläggsuppgifter. Önskar du börja om från början, klicka på "Töm" eller om måtten är fel, gå "tillbaka till dimensionering". För mer information klicka på "Info". Gå vidare på "Nästa". 

 

4. Planering av glasvägg

Om du valt både glasvägg och lavar så är dörrens placering låst och programmet ger dig optimala sidoglas. Glasen är i standardmått. Har du egna mått eller önskar en annan färg, ange detta i övriga uppgifter. För mer detaljerad information klicka på "?". När du valt glasvägg och fyllt i tilläggsuppgifter, gå vidare i "Nästa". 

 

5. Välj belysning

Nu kan du välja den belysning som passar dig bäst av tre olika varianter: Lave-, tak- eller lavebelysning med aggregatlins. Bilden på höger kant byts ut efter den belysning du valt. När belysningen är vald, gå vidare i "Nästa".

 

6. Val av panel

Här väljer du panelningsriktning, liggande eller stående panel. Välj material. Även takpanel ingår i offerten. Du kan också lägga till badrummets paneler i din offertförfrågan. Gå vidare i "Nästa".

 

7. Övriga produkter

Välj de inredningsprodukter som du önskar ha med i offerten. Välj inte dörr med karm om du tidigare valde glasvägg (karmlös dörr ingår). Gå vidare i "Nästa".

 

8. Uppgifter om projektet

Det är viktigt för oss att veta den planerade tidsramen för projektet och om det gäller renoveringsobjekt eller nybyggnad. På så vis kan vi betjäna dig bättre. Mata in de tilläggsuppgifter som behövs. Gå vidare i "Nästa".

 

9. Fyll i kontaktuppgifter

På sista sidan ska du fylla i dina kontaktuppgifter, faktura- och leveransadress. Sedan kan du skicka din offertförfrågan. Bekräftelse och stödpaket skickas genast till din e-post. Offerten skickas inom 1-3 arbetsdagar.